Sijainti: Pääsivu Matematik Material

Material

Datorprogram

Tal i farten

Ett datorspel som är avsett för barn i förskoleåldern. Med spelet strävar man efter att förstärka barnets matematiska grundfärdigheter genom att jämföra två tal inom talområdet 1-10. Du behöver inte registrera dig för att spela Tal i farten.

Spel Ett-Matematik

Ett datorspel som i första hand är avsett för barn i förskoleåldern och barn i årskurs ett. Spelet tränar matematiska basfärdigheter och begrepp inom talområdet 0-10. För att kunna spela Spel Ett-matematik måste du registrera dig som användare av Spel Ett (Ekapeli).

Neure

Inlärningsmiljö där du hittar både utvärderings- och övningsuppgifter som i första hand är avsedda för nybörjarundervisning. Neure innehåller uppgifter både i läsning och i matematik. För att kunna använda Neure krävs separat registrering.

Programguider

I guiderna för Tal i farten och Spel Ett-matematik (tillsvidare endast på finska) hittar du utförliga instruktioner om hur spelen tas i bruk och hur de används. I Neure-guiden (tillsvidare endast på finska) hittar du animerade instruktioner för hur du skall ta i bruk och använda dig av inlärningsmiljön.

Material

Här hittar du material som du kan skriva ut och använda för eget bruk.

sivun alkuun